2016-01-10 14:14

2016-01-10 14:14

Marknadschefen svarar

MARKNADSCHEF, VÄRMLANDSTRAFIK

Svar. Låt oss först beklaga att ni råkade illa ut när vi fick lov att ställa in turen.

Du skriver inte vilket datum ni var ute och åkte men vi antar att det var den 17:e december. Då fick vi lov att ställa in tur 11 på linje 52, klockan 12.30 från busstationen. Det berodde på att turerna innan blivit sena på grund av halka, så att föraren var tvungen att ta ut sin rast.

Bra att du ändå tycker att du fick ett gott bemötande från vår trafikcentral i Munkfors. Eftersom ni blev så pass försenade rekommenderar jag att ni går in på varmlandstrafik.se och letar fram vår kundservicesida. Klicka på Kundärende och fyll i era uppgifter. Ni bör ha rätt till ersättning enligt vår resegaranti.

Nobina Sverige AB, vår bussentreprenör, är ett svenskt börsnoterat företag och den störste arbetsgivaren inom busstrafiken i Värmland sedan åtminstone 1950-talet och framåt. Vår vd Lars Bull brukar säga att hittills har ingen förare blivit arbetslös på grund av Värmlandstrafiks upphandlingar.

David Widlund

Du skriver inte vilket datum ni var ute och åkte men vi antar att det var den 17:e december. Då fick vi lov att ställa in tur 11 på linje 52, klockan 12.30 från busstationen. Det berodde på att turerna innan blivit sena på grund av halka, så att föraren var tvungen att ta ut sin rast.

Bra att du ändå tycker att du fick ett gott bemötande från vår trafikcentral i Munkfors. Eftersom ni blev så pass försenade rekommenderar jag att ni går in på varmlandstrafik.se och letar fram vår kundservicesida. Klicka på Kundärende och fyll i era uppgifter. Ni bör ha rätt till ersättning enligt vår resegaranti.

Nobina Sverige AB, vår bussentreprenör, är ett svenskt börsnoterat företag och den störste arbetsgivaren inom busstrafiken i Värmland sedan åtminstone 1950-talet och framåt. Vår vd Lars Bull brukar säga att hittills har ingen förare blivit arbetslös på grund av Värmlandstrafiks upphandlingar.

David Widlund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.