2015-11-27 17:58

2015-11-27 17:58

Lika villkor ger bra utbud

VD, ARVIKA KOMMUNNÄT AB

Svar. Till Fibervän i nutid: Den prisbild som i dag finns och är tillgänglig på internet visar vid en jämförelse att den totala kostnaden för användaren inom Arvika kommunnät AB är något lägre än de alternativ som finns.

Ser vi enbart till kostnaden för själva tjänsten innebär det att alternativen har en högre kostnad för själva tjänsten. Detta medför att alternativet med Arvika kommunnät AB är attraktivt redan idag.

Att Arvika kommunnät AB har ett öppet fibernät, där alla tjänsteleverantörer är välkomna på lika villkor, gör att vi kan ha ett attraktivt utbud av tjänster till våra kunder. Ett bra utbud av tjänster med ett attraktivt pris är nödvändigt då vi inte är de enda som tillhandahåller bredband via fiber i Arvika kommun.

Lennart Rönning

Ser vi enbart till kostnaden för själva tjänsten innebär det att alternativen har en högre kostnad för själva tjänsten. Detta medför att alternativet med Arvika kommunnät AB är attraktivt redan idag.

Att Arvika kommunnät AB har ett öppet fibernät, där alla tjänsteleverantörer är välkomna på lika villkor, gör att vi kan ha ett attraktivt utbud av tjänster till våra kunder. Ett bra utbud av tjänster med ett attraktivt pris är nödvändigt då vi inte är de enda som tillhandahåller bredband via fiber i Arvika kommun.

Lennart Rönning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.