2015-11-20 08:36

2015-11-20 08:36

De finns kvar i nuvarande system

REPLIK

Övergångsbestämmelserna innebär att renhållningsabonnenter inom de områden i kommunen som inte fått erbjudande om abonnemang för matavfallsutsortering kommer att finnas kvar i det nuvarande taxesystemet. Det blir alltså ingen förändring av taxan förrän abonnenterna via brevutskick från Arvika Teknik uppmanats att välja abonnemangsform. Det första området som berörs av de nya taxorna är Agneteberg/Rosendal och ett riktat utskick till detta område görs så snart erforderliga politiska beslut är fattade.

Dan Johansson

Renhållningschef

Arvika Teknik AB

Övergångsbestämmelserna innebär att renhållningsabonnenter inom de områden i kommunen som inte fått erbjudande om abonnemang för matavfallsutsortering kommer att finnas kvar i det nuvarande taxesystemet. Det blir alltså ingen förändring av taxan förrän abonnenterna via brevutskick från Arvika Teknik uppmanats att välja abonnemangsform. Det första området som berörs av de nya taxorna är Agneteberg/Rosendal och ett riktat utskick till detta område görs så snart erforderliga politiska beslut är fattade.

Dan Johansson

Renhållningschef

Arvika Teknik AB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.