2015-11-13 06:00

2015-11-13 06:00

Zebralagen gäller

TRAFIK

Många bilar struntar i om folk ska gå över vägen. Jag tycker att personerna i bilen ska tänka på att man kan bli påkörd. Jag tycker alla måste stanna när någon ska gå över vägen för att det finns en lag om det och den lagen heter zebralagen. Men några verkar strunta i lagen. Du som kör bil gå in på nätet och lär dig om zebralagen!

Eddie och klass 3 Hierneskolan.

Många bilar struntar i om folk ska gå över vägen. Jag tycker att personerna i bilen ska tänka på att man kan bli påkörd. Jag tycker alla måste stanna när någon ska gå över vägen för att det finns en lag om det och den lagen heter zebralagen. Men några verkar strunta i lagen. Du som kör bil gå in på nätet och lär dig om zebralagen!

Eddie och klass 3 Hierneskolan.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.