2015-11-13 06:00

2015-11-13 06:00

Vi måste få till en förändring

REPLIK

När det gäller sanningen så blanda inte ihop kommunala politiker inom vård och omsorg i Arvika. Alla här gör ett fantastigt arbete för att allt ska fungera. Själv är jag moderat sen 1980! Varför jag blev det? Det hör ihop vid en partidebatt som sändes i tv med Gösta Bohman som talade i debatten. Då blev jag moderat.

Tänk om alla kunde göra detta istället för att efterapa era föräldrars åsikt. Mina föräldrar hade inte samma åsikt som mig.

När det gäller V:s politik finns M som ett spöke i era tankar. Jag respekterar det. Men dra inte alla som inte tycker som ni.

Jag håller med att de som sitter i nuvarande landsting inte bör sitta kvar. Det bästa som bör ske är att vi måste få en förändring i landstinget. Oavsett vem som sitter vid makten.

Det blir inte bättre om någon allan kommer till makten

Men Tommy Karlsson du är fortfarande god vän till mig.

Paul Stolt (M)

Därmed avslutas den här debatten. /Insändarred.

När det gäller sanningen så blanda inte ihop kommunala politiker inom vård och omsorg i Arvika. Alla här gör ett fantastigt arbete för att allt ska fungera. Själv är jag moderat sen 1980! Varför jag blev det? Det hör ihop vid en partidebatt som sändes i tv med Gösta Bohman som talade i debatten. Då blev jag moderat.

Tänk om alla kunde göra detta istället för att efterapa era föräldrars åsikt. Mina föräldrar hade inte samma åsikt som mig.

När det gäller V:s politik finns M som ett spöke i era tankar. Jag respekterar det. Men dra inte alla som inte tycker som ni.

Jag håller med att de som sitter i nuvarande landsting inte bör sitta kvar. Det bästa som bör ske är att vi måste få en förändring i landstinget. Oavsett vem som sitter vid makten.

Det blir inte bättre om någon allan kommer till makten

Men Tommy Karlsson du är fortfarande god vän till mig.

Paul Stolt (M)

Därmed avslutas den här debatten. /Insändarred.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.