2015-11-13 06:00

2015-11-15 19:49

Ett slöseri med skattepengar

SVERIGE: Nedbrända flyktingförläggningar

Vad är det för kålhuvuden som bränner ner våra flyktingförläggningar? Det är väldigt lågt tycker jag.

Det blir mycket dyrt för kommunerna som satsar pengar och arbetskraft på att ställa i ordning och så fort dom är färdiga bränns det ner.

Löfven vädjar till andra länder om hjälp för vi har inte bostäder nog. Det är klart vi inte har när dom blir nedbrända bara för att några klåfingriga individer inte kan hålla fingrarna i styr. Det verkar ha blivit en sport. Man hör ju nästan varje dag att det brunnit på ett nytt ställe.

Hoppas dom tar sitt förnuft till fånga. Det gagnar ju ingen.

Jacobina

Vad är det för kålhuvuden som bränner ner våra flyktingförläggningar? Det är väldigt lågt tycker jag.

Det blir mycket dyrt för kommunerna som satsar pengar och arbetskraft på att ställa i ordning och så fort dom är färdiga bränns det ner.

Löfven vädjar till andra länder om hjälp för vi har inte bostäder nog. Det är klart vi inte har när dom blir nedbrända bara för att några klåfingriga individer inte kan hålla fingrarna i styr. Det verkar ha blivit en sport. Man hör ju nästan varje dag att det brunnit på ett nytt ställe.

Hoppas dom tar sitt förnuft till fånga. Det gagnar ju ingen.

Jacobina

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.