2015-11-12 06:00

2015-11-15 19:47

Sänk farten

TRAFIK

När jag går över vägen till busshållsplatsen i Boda blir jag rädd, för om det kommer en bil i full fart så kan jag bli påkörd.

Jag vill att dom sänker farten, för många kör alldeles för fort.

Tindra i klass 3 Hierneskolan

Jag vill att dom sänker farten, för många kör alldeles för fort.

Tindra i klass 3 Hierneskolan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.