2015-11-09 06:00

2015-11-09 06:00

Läkarkåren vet om behoven

VÄRMLAND: Landstinget

replik. Angående Kenneth Johannessons insändare: Det är läkarkåren vet vilka behov som är bäst för patienterna inte politikerna.

Landstinget är en väldig stor arbetsplats, med det som följer. Du talar om att det är medborgarna som ska bestämma vilka som sitter vi makten?

Jag har aldrig hört på maken. Skulle ett stort företag hantera skattepengar som landstinget gör skulle alla berörda bli omplacerade. Alla har en budget att hålla sig till. Kan vederbörande inte uppnå detta, så måste det ske en förändring.

När det är dags att rösta så framhåller alla politiker att vi är bäst. medborgarna tänker bara på sitt eget parti, det är naturligt. Med att säga att om vi kommer till makten så blir det andra bullar.

Jag framhåller att det inte skall vara politiskt styrt. Är det ingen som har tänkt att på vad dyrt det kommer att bli. För mig är detta bara en lekstuga för små inte för vuxna människor. Skall det vara så vart fjärde år.

Paul Stolt

Landstinget är en väldig stor arbetsplats, med det som följer. Du talar om att det är medborgarna som ska bestämma vilka som sitter vi makten?

Jag har aldrig hört på maken. Skulle ett stort företag hantera skattepengar som landstinget gör skulle alla berörda bli omplacerade. Alla har en budget att hålla sig till. Kan vederbörande inte uppnå detta, så måste det ske en förändring.

När det är dags att rösta så framhåller alla politiker att vi är bäst. medborgarna tänker bara på sitt eget parti, det är naturligt. Med att säga att om vi kommer till makten så blir det andra bullar.

Jag framhåller att det inte skall vara politiskt styrt. Är det ingen som har tänkt att på vad dyrt det kommer att bli. För mig är detta bara en lekstuga för små inte för vuxna människor. Skall det vara så vart fjärde år.

Paul Stolt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.