2015-11-04 12:33

2015-11-04 12:33

Onödig skyltning och hål avgrävd väg

SULVIK: vägproblem

När man passerar Kvarnen i Sulvik efter länsväg 172 så ser det ut som att det pågår ett stort vägarbete.

Hastigheten är sänkt från 60 till 50 och det står en massa orangea reflexskyltar på både vägen och infarten. Men det pågår inget arbete. Man har gjort en liten lagning i asfalten för flera veckor sedan men den är ju klar, fast den är inte bra.

Sådan onödig skyltning gör att trafikanterna tappar respekten för skyltarna och det är ju inte alls bra när det är riktiga vägarbeten.

Sen bara några hundra meter från denna plats, när man har svängt in på Glavavägen, så är det en stor avgrävning i asfalten på ena körbanan. Man måste sänka hastigheten till 20 för att inte slå sönder bilen eller svänga över på motsatta körbanan som alla bilister gör.

Där är det inte skyltat alls!

Pendlare

Hastigheten är sänkt från 60 till 50 och det står en massa orangea reflexskyltar på både vägen och infarten. Men det pågår inget arbete. Man har gjort en liten lagning i asfalten för flera veckor sedan men den är ju klar, fast den är inte bra.

Sådan onödig skyltning gör att trafikanterna tappar respekten för skyltarna och det är ju inte alls bra när det är riktiga vägarbeten.

Sen bara några hundra meter från denna plats, när man har svängt in på Glavavägen, så är det en stor avgrävning i asfalten på ena körbanan. Man måste sänka hastigheten till 20 för att inte slå sönder bilen eller svänga över på motsatta körbanan som alla bilister gör.

Där är det inte skyltat alls!

Pendlare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.