2015-11-04 06:00

2015-11-04 12:32

Bevara småköken

ARVIKA

Arvika kommun måste spara pengar. Vård och omsorg har fått i uppdrag att spara 8,5 miljoner. Det är mycket pengar. De vill spara där det är minst kännbart. De kan inte dra ner mer på personalen. Helt rätt.

Men tyvärr så är ett av förslagen att stänga Solgårdens och Gunnebos kök. Detta tycker jag är väldigt synd. Bevara småköken. Det är mycket uppskattat av de gamla som bor där. Min gamla mamma prata ofta om den goda maten och att det är så trevligt att prata med köksan.

En anhörig

Men tyvärr så är ett av förslagen att stänga Solgårdens och Gunnebos kök. Detta tycker jag är väldigt synd. Bevara småköken. Det är mycket uppskattat av de gamla som bor där. Min gamla mamma prata ofta om den goda maten och att det är så trevligt att prata med köksan.

En anhörig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.