2015-10-30 06:00

2015-10-30 10:33

Tänk om om nedläggningshot

EDA

Läste i AN (26/10) att Bysjöns fritidshem är nedläggningshotat IGEN! Där står det att det är i genomsnitt 5-6 barn varje dag. Min fråga till tjänstemännen som har tagit fram dessa siffror, om de räknar måndag till fredag.

Då förskoleklassen är lediga på fredagar så är det flera föräldrar som valt att ta en föräldradag då. (Tex jag) då är det färre barn på fredagar som drar ner snittet för hela veckan.

I samma artikel står det att de är trångbodda på Gunnarsbyskolan. Ska då Bysjöbarnen in på skolan, så blir det ännu fler barn på färre vuxna. (1 halvtid försvinner) Alla barnen drabbas. Alla barn ska bli sedda.

Barnen på Bysjöskolan är ute på minst en utflykt i veckan. Tex Valfjället, Eda skans, ishallen med mera.Har ni kollat på elevunderlaget för nästa år? Det blir bara fler och fler barn.. tänk långsiktigt!

Bevara bysjön

Läste i AN (26/10) att Bysjöns fritidshem är nedläggningshotat IGEN! Där står det att det är i genomsnitt 5-6 barn varje dag. Min fråga till tjänstemännen som har tagit fram dessa siffror, om de räknar måndag till fredag.

Då förskoleklassen är lediga på fredagar så är det flera föräldrar som valt att ta en föräldradag då. (Tex jag) då är det färre barn på fredagar som drar ner snittet för hela veckan.

I samma artikel står det att de är trångbodda på Gunnarsbyskolan. Ska då Bysjöbarnen in på skolan, så blir det ännu fler barn på färre vuxna. (1 halvtid försvinner) Alla barnen drabbas. Alla barn ska bli sedda.

Barnen på Bysjöskolan är ute på minst en utflykt i veckan. Tex Valfjället, Eda skans, ishallen med mera.Har ni kollat på elevunderlaget för nästa år? Det blir bara fler och fler barn.. tänk långsiktigt!

Bevara bysjön

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.