2015-10-30 06:00

2015-10-30 10:32

Är det självkritik?

VÄRMLAND: Landstingets politik

replik. Paul Stolt, du skriver i en insändare att politiker bara tänker på sig själva! Det kanske var lite självkritik du kom med? Efter som du själv är politiker!

Du sitter ju för moderaterna som andre vice ordförande i Arvika kommunalfullmäktiges namnberedning! Värmlands Läns Landsting styrs av M,C,FP,KD,SIV,MP och med SD som vågmästare! När S Och V lämnade ifrån sig makten 2010 var överskottet ca 75 miljoner! De tre åren före där var det också ett överskott! Nu är Landstinget i det närmaste bankrutt, trots att ni höjde skatten med 45 öre så har ni ett underskott på flera 100 miljoner! Att som du Paul Stolt dra alla politiker över en kam, är att göra det väldigt enkelt för sig! Det är de styrande partierna i Landstinget som ska ha kritik för att det ser ut som det gör! S och V har hela tiden varnat för vad följderna av eran politik kommer att bli! Bygga mellanvårdsplatser i Säffle och Kristinehamn för 50 miljoner, sedan blir driften ca 40 miljoner om året! Där ni ska nyanställa sjukvårdspersonal, samtidigt som ni ska avskeda ca 300 på andra sjukhus! Där ni under den förra ekonomiska krisen inreder ett nytt Landstingets hus, där ni har 3 heltidsanställda som gör i ordning kaffe och smörgåsar åt er för ett självkostnadspris av 150 kr i månaden! Det finns flera saker som jag kan ta upp om varför det ser ut som det gör! Så Paul lägg skulden på de som är ansvariga, och i första hand det partiet som du själv tillhör moderaterna!

Tommy Karlsson (V)

Du sitter ju för moderaterna som andre vice ordförande i Arvika kommunalfullmäktiges namnberedning! Värmlands Läns Landsting styrs av M,C,FP,KD,SIV,MP och med SD som vågmästare! När S Och V lämnade ifrån sig makten 2010 var överskottet ca 75 miljoner! De tre åren före där var det också ett överskott! Nu är Landstinget i det närmaste bankrutt, trots att ni höjde skatten med 45 öre så har ni ett underskott på flera 100 miljoner! Att som du Paul Stolt dra alla politiker över en kam, är att göra det väldigt enkelt för sig! Det är de styrande partierna i Landstinget som ska ha kritik för att det ser ut som det gör! S och V har hela tiden varnat för vad följderna av eran politik kommer att bli! Bygga mellanvårdsplatser i Säffle och Kristinehamn för 50 miljoner, sedan blir driften ca 40 miljoner om året! Där ni ska nyanställa sjukvårdspersonal, samtidigt som ni ska avskeda ca 300 på andra sjukhus! Där ni under den förra ekonomiska krisen inreder ett nytt Landstingets hus, där ni har 3 heltidsanställda som gör i ordning kaffe och smörgåsar åt er för ett självkostnadspris av 150 kr i månaden! Det finns flera saker som jag kan ta upp om varför det ser ut som det gör! Så Paul lägg skulden på de som är ansvariga, och i första hand det partiet som du själv tillhör moderaterna!

Tommy Karlsson (V)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.