2015-10-30 06:00

2015-10-30 10:32

Alternativ till stor skola måste finnas

REPLIK

Svar till Lärare i kommunen: Du ger mig vatten på kvarnen! Det första du tänker på är att reducera elevernas tid när du ska resa, det var ju det jag sa. Det finns ingen undersköterska som tar tid för de äldre för att hen jobbar på annan ort. Att du har ett jobb och att du har mycket papper och material är inget man får sympati för. Det ser endast rörigt och ostrukturerat ut. Skolmaterial finns på alla skolor. Visst förekommer det att elever faller mellan stolar, även mobbing förekommer från och till på skolor - trots dokumentation. Det som händer på lektionen har du säkert koll på, men det som händer på raster och som är vardagen för alla familjer, har du ingen koll på! Alternativ till stor skola måste finnas med tanke på ELEVERNA!

Därmed har jag sagt mitt i den här debatten.

Förälder i kommunen

Svar till Lärare i kommunen: Du ger mig vatten på kvarnen! Det första du tänker på är att reducera elevernas tid när du ska resa, det var ju det jag sa. Det finns ingen undersköterska som tar tid för de äldre för att hen jobbar på annan ort. Att du har ett jobb och att du har mycket papper och material är inget man får sympati för. Det ser endast rörigt och ostrukturerat ut. Skolmaterial finns på alla skolor. Visst förekommer det att elever faller mellan stolar, även mobbing förekommer från och till på skolor - trots dokumentation. Det som händer på lektionen har du säkert koll på, men det som händer på raster och som är vardagen för alla familjer, har du ingen koll på! Alternativ till stor skola måste finnas med tanke på ELEVERNA!

Därmed har jag sagt mitt i den här debatten.

Förälder i kommunen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.