2015-10-28 06:00

2015-10-30 10:33

Politiker ta ert ansvar

SVERIGE

Är det inte hög tid att sociala medier på internet inför stopp för anonyma påhopp.

I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift . I varje fall nämna sitt namn och adress, som referens! Hur skall vi annars få stopp på ”fula gubbar”, som lurar våra barn, dessutom alla unga som mobbar anonymt på nätet?

SKÄRPNING !

Hans Wirgård

Är det inte hög tid att sociala medier på internet inför stopp för anonyma påhopp.

I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift . I varje fall nämna sitt namn och adress, som referens! Hur skall vi annars få stopp på ”fula gubbar”, som lurar våra barn, dessutom alla unga som mobbar anonymt på nätet?

SKÄRPNING !

Hans Wirgård

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.