2015-10-26 06:00

2015-10-26 09:38

Nu får det vara nog!

LANDSTINGET: Byt ut ledningen

Under många år har jag ställt frågan när det gäller landstinget i Värmeland i synnerhet och övriga landet. Min egen uppfattning och andra som tycker att landstinget inte skall hanteras politiskt. Vad har de för kunskap vad det gäller sjukvård? Vissa har ingen aning.

Så lägg ner landstinget! Eller byt ut ledningen med omedelbar verkan.

Politiker tänker bara på sig själva. Vi blir ju utan jobb . Det finns tjänstemän som bara tänker på sig . Rent ut sagt är det för jävligt att detta får förekomma.

Vad gör man istället? Banta den administration som finns. Låt läkarkåren med personal komma fram till vad som är bäst för att hjälpa sjuka.

Det är ju klart att det skall finnas personal som kan ekonomi. Men inte som nu. Avsätt hela styrelsen inom landsting och samtliga politiker, så spar man många miljoner. Istället för att avskeda personal inom sjukvården.

Är det någon som vågar möta mig vid en kommentar?

Paul Stolt

Under många år har jag ställt frågan när det gäller landstinget i Värmeland i synnerhet och övriga landet. Min egen uppfattning och andra som tycker att landstinget inte skall hanteras politiskt. Vad har de för kunskap vad det gäller sjukvård? Vissa har ingen aning.

Så lägg ner landstinget! Eller byt ut ledningen med omedelbar verkan.

Politiker tänker bara på sig själva. Vi blir ju utan jobb . Det finns tjänstemän som bara tänker på sig . Rent ut sagt är det för jävligt att detta får förekomma.

Vad gör man istället? Banta den administration som finns. Låt läkarkåren med personal komma fram till vad som är bäst för att hjälpa sjuka.

Det är ju klart att det skall finnas personal som kan ekonomi. Men inte som nu. Avsätt hela styrelsen inom landsting och samtliga politiker, så spar man många miljoner. Istället för att avskeda personal inom sjukvården.

Är det någon som vågar möta mig vid en kommentar?

Paul Stolt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.