2015-10-26 09:37

2015-10-26 09:37

Fortsätt så, Marcus!

KULTURKANALEN

Jag läser ofta Marcus Kohlbergs krönikor med stor behållning, han skriver ofta pricksäkert om livet, kulturen och allt däremellan. Den senaste krönikan i Arvika Nyheter den 21 oktober var till och med extra bra. På ett fantastiskt sätt synar han Sverigedemokraternas ”verklighet” och skjuter den i sank med hjälp av ord. Tack Marcus K för en mycket välskriven krönika om som sammanfattade så mycket som jag tänkt men inte själv fått fram. Fortsätt så!

Marcus Frödin

Jag läser ofta Marcus Kohlbergs krönikor med stor behållning, han skriver ofta pricksäkert om livet, kulturen och allt däremellan. Den senaste krönikan i Arvika Nyheter den 21 oktober var till och med extra bra. På ett fantastiskt sätt synar han Sverigedemokraternas ”verklighet” och skjuter den i sank med hjälp av ord. Tack Marcus K för en mycket välskriven krönika om som sammanfattade så mycket som jag tänkt men inte själv fått fram. Fortsätt så!

Marcus Frödin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.