2015-09-29 06:00

2015-10-09 09:25

Tider som krockar

ARVIKA

Jag är förälder till en kille född 2007 och som älskar hockey. Han har spelat fotboll under vår/sommarsäsongen, men det har bara varit i väntan på att hockeyn ska dra igång.

Äntligen är det dags, sonen är superladdad! Så kommer beskedet om vilken istid killarna födda 07 har blivit tilldelade; Tisdagar kl 16:00. 16:00 är en nästintill omöjlig tid att passa. Dessa barnen är så små, så dom har ingen möjlighet att ta sig till ishallen själva. Tiden 16:00 blir en total krock mellan föräldrars arbetstider och barnens hockeyträning. Jättetråkigt! Finns det verkligen ingen möjlighet att senarelägga träningstiden för dessa barn?

Vi har kusiner i Kristinehamn och där praktiserar dom minst, först. Just därför att dom små inte har möjlighet att ta sig iväg på egenhand.

Hockeyförälder

Jag är förälder till en kille född 2007 och som älskar hockey. Han har spelat fotboll under vår/sommarsäsongen, men det har bara varit i väntan på att hockeyn ska dra igång.

Äntligen är det dags, sonen är superladdad! Så kommer beskedet om vilken istid killarna födda 07 har blivit tilldelade; Tisdagar kl 16:00. 16:00 är en nästintill omöjlig tid att passa. Dessa barnen är så små, så dom har ingen möjlighet att ta sig till ishallen själva. Tiden 16:00 blir en total krock mellan föräldrars arbetstider och barnens hockeyträning. Jättetråkigt! Finns det verkligen ingen möjlighet att senarelägga träningstiden för dessa barn?

Vi har kusiner i Kristinehamn och där praktiserar dom minst, först. Just därför att dom små inte har möjlighet att ta sig iväg på egenhand.

Hockeyförälder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.