2015-09-29 06:00

2015-10-09 09:27

Många samåker

SVAR DIREKT

Hockeyförälder, jättekul att din grabb är förväntansfull inför hockeystarten. I Arvika Hockey Club så har vi elva olika lag som skall ha istider plus vår hockeyskola och skridskoskola. Totalt är 13 lag som skall ha istider för träningar, träningsmatcher, seriematcher och cuper.

För att i första hand erbjuda att lagen skall få de antalet pass och tider de vill ha så finns även möjligheten för två lag att gå samman under en träningstid för att frigöra så att ytterligare lag kan få plats samt möjliggöra en senare träningstid. Detta har även i år diskuterats i våra isschemamöten som leds av vår ungdomssektion. När vi sätter isschema så är samtliga ledare i våra ungdomslag välkomna och inbjudna.

Att de yngsta hockeylirarna får de tidigare tiderna är vi inte ensamma om i hockeyvärmland. I vår lilla undersökning så har Kristinehamn sitt första ispass för de yngsta lagen kl 16:30. Hammarö kl 15:30. Forshaga kl 16:30. Sunne kl 16:00. Färjestad som har två ishallar har de första tiderna för de minsta kl 16:15

Så vi kan säga att vi i Arvika Hockey Club med 16:00 är ett mellanting när vi tittar runt på de olika istiderna som de värmländska hockeyföreningarna erbjuder.

Tidigare år när det har varit bekymmer med att de yngsta har fått de tidigaste tiderna så har det löst sig med samåkning och det har inte varit några problem som vi har upplevt. Far- och morföräldrar är också väldigt flitiga ”taxiförare” till hockeyspelare i de yngre åren vilket är väldigt uppskattat från AHC:s sida.

Om du vill så har du möjligheten att sätta dig ner med vår ungdomssektion och diskutera dina frågor. Vi är väldigt angelägna om att så många barn som möjligt skall få chansen att testa på världens häftigaste och snabbaste sport. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss så kan vi sätta oss ner och förklara hur vi tänker.

Hockeyförälder, jättekul att din grabb är förväntansfull inför hockeystarten. I Arvika Hockey Club så har vi elva olika lag som skall ha istider plus vår hockeyskola och skridskoskola. Totalt är 13 lag som skall ha istider för träningar, träningsmatcher, seriematcher och cuper.

För att i första hand erbjuda att lagen skall få de antalet pass och tider de vill ha så finns även möjligheten för två lag att gå samman under en träningstid för att frigöra så att ytterligare lag kan få plats samt möjliggöra en senare träningstid. Detta har även i år diskuterats i våra isschemamöten som leds av vår ungdomssektion. När vi sätter isschema så är samtliga ledare i våra ungdomslag välkomna och inbjudna.

Att de yngsta hockeylirarna får de tidigare tiderna är vi inte ensamma om i hockeyvärmland. I vår lilla undersökning så har Kristinehamn sitt första ispass för de yngsta lagen kl 16:30. Hammarö kl 15:30. Forshaga kl 16:30. Sunne kl 16:00. Färjestad som har två ishallar har de första tiderna för de minsta kl 16:15

Så vi kan säga att vi i Arvika Hockey Club med 16:00 är ett mellanting när vi tittar runt på de olika istiderna som de värmländska hockeyföreningarna erbjuder.

Tidigare år när det har varit bekymmer med att de yngsta har fått de tidigaste tiderna så har det löst sig med samåkning och det har inte varit några problem som vi har upplevt. Far- och morföräldrar är också väldigt flitiga ”taxiförare” till hockeyspelare i de yngre åren vilket är väldigt uppskattat från AHC:s sida.

Om du vill så har du möjligheten att sätta dig ner med vår ungdomssektion och diskutera dina frågor. Vi är väldigt angelägna om att så många barn som möjligt skall få chansen att testa på världens häftigaste och snabbaste sport. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss så kan vi sätta oss ner och förklara hur vi tänker.

  • Peter Särnblad Ordförande Arvika Hockey Club

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.