2015-09-23 14:44

2015-09-23 14:44

Bankomaterna ägs inte av oss

REPLIK

Svar till S.G Johansson. Jag vill börja med att säga att jag verkligen uppskattar att du är en Nordeakund och att jag delar ditt engagemang för utvecklingen av Arvika.

Du har också ställt en konkret fråga om Bankomaterna. Nordea har idag inga egna Bankomater och beslutar inte heller om var eller hur många som ska finnas. Sedan 2010 är det företaget Bankomat AB som driver och hanterar alla bankomater i Sverige. Företaget ägs gemensamt av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankerna och sköter följaktligen samtliga insättnings- och uttagsmaskiner på över 500 orter i Sverige. Därför är det de som bäst kan svara på din fråga om placering.

Men kom gärna in på vårt kontor och diskutera med oss om hur vi på bästa möjliga sätt kan hjälpa dig att lösa dina behov och önskemål på det ekonomiska området.

Ulrika Levin

Kontorschef Nordea Arvika

Du har också ställt en konkret fråga om Bankomaterna. Nordea har idag inga egna Bankomater och beslutar inte heller om var eller hur många som ska finnas. Sedan 2010 är det företaget Bankomat AB som driver och hanterar alla bankomater i Sverige. Företaget ägs gemensamt av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB, Swedbank och Sparbankerna och sköter följaktligen samtliga insättnings- och uttagsmaskiner på över 500 orter i Sverige. Därför är det de som bäst kan svara på din fråga om placering.

Men kom gärna in på vårt kontor och diskutera med oss om hur vi på bästa möjliga sätt kan hjälpa dig att lösa dina behov och önskemål på det ekonomiska området.

Ulrika Levin

Kontorschef Nordea Arvika

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.