2015-07-01 13:43

2015-07-01 13:43

Problem ska lösas där de hör hemma

REPLIK. Svar till "Var är oppositionen?"

Ja du, Johnny. Jag förstår att du syftar på mig. Ordförande i nya moderaterna i Eda. Om du tror att vi skall fortsätta att skriva insändare i media så tror du fel. Som du vet mycket väl så är jag emot dåliga insändare, det löser inga problem, och det syntes ganska tydligt i senaste valet, budskapet gick inte fram. Vi i nya moderaterna kommer inte att skriva insändare, vi vet att det inte går att lösa problemen i media. De ska lösas där de hör hemma i utskott, KS och i KF.

Nya moderaterna i Eda har ett samarbete med S och FP, vi har en samlad opposition, jobbar på bra tillsammans, vi söker samsyn för våra förslag och idéer och samarbetet fungerar mycket bra.

I och med detta svar så kommer jag inte att besvara ytterliga insändare.

Christer Danielsson

Ja du, Johnny. Jag förstår att du syftar på mig. Ordförande i nya moderaterna i Eda. Om du tror att vi skall fortsätta att skriva insändare i media så tror du fel. Som du vet mycket väl så är jag emot dåliga insändare, det löser inga problem, och det syntes ganska tydligt i senaste valet, budskapet gick inte fram. Vi i nya moderaterna kommer inte att skriva insändare, vi vet att det inte går att lösa problemen i media. De ska lösas där de hör hemma i utskott, KS och i KF.

Nya moderaterna i Eda har ett samarbete med S och FP, vi har en samlad opposition, jobbar på bra tillsammans, vi söker samsyn för våra förslag och idéer och samarbetet fungerar mycket bra.

I och med detta svar så kommer jag inte att besvara ytterliga insändare.

Christer Danielsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.