2015-05-17 13:17

2015-05-17 13:17

Svårt att nå polisen

ARVIKA

Ringde polisen för att tala med dem om den höga hastigheterna och oljudet från bilburna ungdomar som kör Hamngatan-Jakobsgatan mm i Arvika. Men det är omöjligt att komma i kontakt med en polis.

Först är det en robot som svarar, till sist kom jag fram till en telefonist. Men där vart det tvärstopp. Jag kan göra en anmälan upplyste telefonisten (det är administrativ personal som tar emot anmälningar) men jag ville tala med en tjänstgörande polis, men det går inte upplyste hon mig.

Vem ska man ringa till, eller vill inte polisen bli störd?

En undrande Arvikabo

Ringde polisen för att tala med dem om den höga hastigheterna och oljudet från bilburna ungdomar som kör Hamngatan-Jakobsgatan mm i Arvika. Men det är omöjligt att komma i kontakt med en polis.

Först är det en robot som svarar, till sist kom jag fram till en telefonist. Men där vart det tvärstopp. Jag kan göra en anmälan upplyste telefonisten (det är administrativ personal som tar emot anmälningar) men jag ville tala med en tjänstgörande polis, men det går inte upplyste hon mig.

Vem ska man ringa till, eller vill inte polisen bli störd?

En undrande Arvikabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.