2015-04-09 16:39

2015-04-09 16:39

Förbjud långtradare vid Gateparkeringen

RASTPLATS

Har vid flera tillfällen åkt förbi Gateparkeringen där står tradare och har sin vilopaus med fördragna gardiner så dom sover det tar hela parkerningen. Så vanliga turister kan ej se informationstavlan ej heller stanna för fika eller en liten rast. Är det inte dags för ansvarig på kommunen att se efter om en skyltning som förbjuder tradare på denna rastplats. För allas trevnad. Det finns plats vid Lastbilcentralen


Bilist

Har vid flera tillfällen åkt förbi Gateparkeringen där står tradare och har sin vilopaus med fördragna gardiner så dom sover det tar hela parkerningen. Så vanliga turister kan ej se informationstavlan ej heller stanna för fika eller en liten rast. Är det inte dags för ansvarig på kommunen att se efter om en skyltning som förbjuder tradare på denna rastplats. För allas trevnad. Det finns plats vid Lastbilcentralen


Bilist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.