2015-02-24 15:47

2015-02-24 15:47

Kommunal stöttning efterlyses

EDA: Spårfixare som glänser

skidspår

All heder till spårfixarna på Sagesätras eminenta skidanläggning. Med hjälp av endast en skoter och en spårkälke får de till skidspår som vida överglänser de andra skidspåren som finnes i Eda kommun. Hemsidan är ständigt uppdaterad och man får intrycket av att de verkligen tycker om skidåkning på längden, vilket man inte kan säga om några av de andra anläggningarna i kommunen, som trots tillgång till modern utrustning inte ens kommer i närheten av Sagesätras kvalitet. Detta kan ju bero på intresse, ambition och kunnande. Om det över huvud taget finns några spår, men snön hinner väl smälta bort innan Eda klassikern går av stapeln i mitten av denna månad, så slipper personalen anstränga sig.

Synd att inte Eda kommun kan tänka sig att hjälpa dessa frivilliga spårfixare med riktiga spårmaskiner!

All heder till spårfixarna på Sagesätras eminenta skidanläggning. Med hjälp av endast en skoter och en spårkälke får de till skidspår som vida överglänser de andra skidspåren som finnes i Eda kommun. Hemsidan är ständigt uppdaterad och man får intrycket av att de verkligen tycker om skidåkning på längden, vilket man inte kan säga om några av de andra anläggningarna i kommunen, som trots tillgång till modern utrustning inte ens kommer i närheten av Sagesätras kvalitet. Detta kan ju bero på intresse, ambition och kunnande. Om det över huvud taget finns några spår, men snön hinner väl smälta bort innan Eda klassikern går av stapeln i mitten av denna månad, så slipper personalen anstränga sig.

Synd att inte Eda kommun kan tänka sig att hjälpa dessa frivilliga spårfixare med riktiga spårmaskiner!

  • Sixten Jernberg var bäst!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.