2015-02-22 19:56

2015-02-22 19:56

Dags för förbättringar

SKOLMAT

Tack för insändaren om skolmaten! Jag är glad att fler föräldrar poängterar den dåliga skolmaten som så många elever ska klara vardagen på. Vill återigen påpeka att det är små portioner, särskilt på förskolorna. Att det INTE skulle finnas restriktioner som jag blivit informerad om är inte sant, det har jag kollat upp flera gånger. Det är läge att börja förbättra nu, att fokusera på skolan ligger i tiden och det är dags att agera!

”Ännu argare förälder”

Tack för insändaren om skolmaten! Jag är glad att fler föräldrar poängterar den dåliga skolmaten som så många elever ska klara vardagen på. Vill återigen påpeka att det är små portioner, särskilt på förskolorna. Att det INTE skulle finnas restriktioner som jag blivit informerad om är inte sant, det har jag kollat upp flera gånger. Det är läge att börja förbättra nu, att fokusera på skolan ligger i tiden och det är dags att agera!

”Ännu argare förälder”

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.