2015-02-10 17:22

2015-02-10 17:22

Tänk om vad gäller bussarna

ARVIKA: Var inte protesterna tydliga?

hållplatsutredning. Finns det inte en enda person i Arvika Kommun som har sunt förnuft? Med fasa läste jag om att bussarna troligen skall hamna på torget i alla fall trots massiva protester.

Hur kan man anlita dyra företag för att undersöka var bussarna ska stå när det bara är att använda sitt huvud? Hur kan någon ens komma på idén till något så dumt? Det är trångt som det är med personbilarna, ska det komma bussar därtill? Torggatan, Järnvägsgatan, trångt! Hur tänker ni? Och miljön då? Kommungubbarna slår sig för bröstet och är så duktiga och skaffar miljövänliga bilar och samtidigt ska det bli busstrafik mitt i stan!

Allt som är mysigt här i stan ska tas bort! Först förstörde ni Styckåsskogen och nu ska även torget förstöras. Sen ska en damm byggas i sundet som säkert inte gör någon nytta alls. Och även om det skulle det, så är väl boende söder om dammen också skattebetalare. Ska de ta allt vatten i stället, för mängden vatten lär ju inte minska. Eller?

Snälla, snälla tänk om, i alla vall vad gäller bussarna. Det finns inte en människa här i stan som gillar detta (i alla fall inte de som jag har prata med och det är många). Gör i alla fall en folkomröstning!!

Ni kan inte göra så här! Dags att flytta? Hade jag vetat detta, hade jag röstat på moderaterna i valet. De var de enda som lovade att det inte skulle bli bussar på torget. Skäms på er!

Rädda torget

Hur kan man anlita dyra företag för att undersöka var bussarna ska stå när det bara är att använda sitt huvud? Hur kan någon ens komma på idén till något så dumt? Det är trångt som det är med personbilarna, ska det komma bussar därtill? Torggatan, Järnvägsgatan, trångt! Hur tänker ni? Och miljön då? Kommungubbarna slår sig för bröstet och är så duktiga och skaffar miljövänliga bilar och samtidigt ska det bli busstrafik mitt i stan!

Allt som är mysigt här i stan ska tas bort! Först förstörde ni Styckåsskogen och nu ska även torget förstöras. Sen ska en damm byggas i sundet som säkert inte gör någon nytta alls. Och även om det skulle det, så är väl boende söder om dammen också skattebetalare. Ska de ta allt vatten i stället, för mängden vatten lär ju inte minska. Eller?

Snälla, snälla tänk om, i alla vall vad gäller bussarna. Det finns inte en människa här i stan som gillar detta (i alla fall inte de som jag har prata med och det är många). Gör i alla fall en folkomröstning!!

Ni kan inte göra så här! Dags att flytta? Hade jag vetat detta, hade jag röstat på moderaterna i valet. De var de enda som lovade att det inte skulle bli bussar på torget. Skäms på er!

Rädda torget

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.