2015-02-03 17:19

2015-02-03 17:19

Bankomaten ska fungera

ARVIKA

Att bankomaterna i Arvika inte fungerat som de ska är självklart inte acceptabelt.

Vi beklagar verkligen detta. Vi har under en längre tid haft en dialog med Bankomat AB, som driver bankomaterna i hela Sverige och som ägs gemensamt av bankerna, för att säkerställa att alla bankomater i Arvika i fortsättningen ska fungera och serva både våra och andra bankkunder. Du är självklart välkommen in på vårt kontor under våra öppettider för att få kontoutdrag om det inte fungerar på bankomaten eller om du har andra frågor kring våra tjänster.

Ulrika Levin

kontorschef

Vi beklagar verkligen detta. Vi har under en längre tid haft en dialog med Bankomat AB, som driver bankomaterna i hela Sverige och som ägs gemensamt av bankerna, för att säkerställa att alla bankomater i Arvika i fortsättningen ska fungera och serva både våra och andra bankkunder. Du är självklart välkommen in på vårt kontor under våra öppettider för att få kontoutdrag om det inte fungerar på bankomaten eller om du har andra frågor kring våra tjänster.

Ulrika Levin

kontorschef

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.