2015-01-08 12:33

2015-01-20 22:46

Vården i Arvika är fantastisk

ARVIKA: Svårt att förstå klagomålen

Sjukvård. Jag har med stor förundran läst dessa negativa inlägg om Arvika sjukhus. Jag tycker de i högsta grad är oberättigade.

Jag har under december varit patient två gånger. Det första stället jag kom till var akuten, där två sjuksköterskor stod redo och satte i gång behandling direkt. Blev därpå körd till ortopediska avdelningen då det inte fanns plats på medicin. Jag kom till en fantastisk avdelning där alla gjorde vad de kunde för att jag skulle ha det bra. Två läkare från medicin kom och tog sig god tid och hjälpte mig på benen igen.

Jag har också läst klagomål på maten, som är både god och delikat. Jag kan inte finna något att klaga på.

Jag trodde vi var på sjukhus på grund av sjukdom, inte för att klaga på maten. Jag rekommenderar dem som är missnöjda med Arvika att söka sig till ett privat sjukhus för att se hur det är där.

Jag känner tacksamhet mot personalen på sjukhuset i Arvika och vi måste sätta värde på att få behålla vårt lilla sjukhus i Arvika.

Aane Horn, Arvika

Jag har under december varit patient två gånger. Det första stället jag kom till var akuten, där två sjuksköterskor stod redo och satte i gång behandling direkt. Blev därpå körd till ortopediska avdelningen då det inte fanns plats på medicin. Jag kom till en fantastisk avdelning där alla gjorde vad de kunde för att jag skulle ha det bra. Två läkare från medicin kom och tog sig god tid och hjälpte mig på benen igen.

Jag har också läst klagomål på maten, som är både god och delikat. Jag kan inte finna något att klaga på.

Jag trodde vi var på sjukhus på grund av sjukdom, inte för att klaga på maten. Jag rekommenderar dem som är missnöjda med Arvika att söka sig till ett privat sjukhus för att se hur det är där.

Jag känner tacksamhet mot personalen på sjukhuset i Arvika och vi måste sätta värde på att få behålla vårt lilla sjukhus i Arvika.

Aane Horn, Arvika

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.