2015-01-05 16:02

2015-01-20 22:46

Är alla rasister?

INVANDRINGSPOLITIK

Är man verkligen rasist och främlings fientlig för man röstar på SD? Ja i Sverige är man tydligen det. Man undrar ju då om hela Europa bara är rasistländer. I Norge räknar dom med att ta emot ca 11 000 asylansökande nästa år, och Sverige räknar med över 100 000 plus nästan lika många anhöriginvandrare. Det saknas ju någon som helst balans i det. Sverige klarar inte så många per år. De måste ju vara bättre att hjälpa dom som redan kommit hit så dom får jobb och blir självförsörjande. Men detta fattar tydligen inte regeringen. Skrämmande att se i media vilken dagis nivå de är i riksdagen.

Är man verkligen rasist och främlings fientlig för man röstar på SD? Ja i Sverige är man tydligen det. Man undrar ju då om hela Europa bara är rasistländer. I Norge räknar dom med att ta emot ca 11 000 asylansökande nästa år, och Sverige räknar med över 100 000 plus nästan lika många anhöriginvandrare. Det saknas ju någon som helst balans i det. Sverige klarar inte så många per år. De måste ju vara bättre att hjälpa dom som redan kommit hit så dom får jobb och blir självförsörjande. Men detta fattar tydligen inte regeringen. Skrämmande att se i media vilken dagis nivå de är i riksdagen.

  • En så kallad rasist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.