2015-10-02 06:00

2015-10-04 17:27

Månadsträff

ARVIKA: SPF Seniorerna Jössebygden

Ömsom sol och ömsom regn utgjorde fond till septembers månadsträff.

Inne på Korpralen härskade dock värme och goda smaker då 70 personer gemensamt avnjöt lax- och grönsakssoppa, hembakat bröd och hallonkaka till kaffet. Det serverades också örongodis av musikerna Lollo Berndalen, Magnus Ericsson och Robert Henriksson som bjöd på en nostalgitripp med evergreens från bl a 1930- och 1940-talet. Dessutom ställdes underfundiga frågor till musikstyckena så lyssnandet blev mer aktivt. Information om höstens kurser hölls och även rapportering från KPR om planer för trygghetsboenden, hur man undviker fallolyckor i hemmet mm. Besökarna påmindes också om höstens fortsatta verksamhet med teaterresa, vinprovning och jularrangemang. Efter en dust med frågor ur hjärnkollsförrådet drogs vinnarna i dagens lotterier och en trevlig eftermiddag var till ända.

Inne på Korpralen härskade dock värme och goda smaker då 70 personer gemensamt avnjöt lax- och grönsakssoppa, hembakat bröd och hallonkaka till kaffet. Det serverades också örongodis av musikerna Lollo Berndalen, Magnus Ericsson och Robert Henriksson som bjöd på en nostalgitripp med evergreens från bl a 1930- och 1940-talet. Dessutom ställdes underfundiga frågor till musikstyckena så lyssnandet blev mer aktivt. Information om höstens kurser hölls och även rapportering från KPR om planer för trygghetsboenden, hur man undviker fallolyckor i hemmet mm. Besökarna påmindes också om höstens fortsatta verksamhet med teaterresa, vinprovning och jularrangemang. Efter en dust med frågor ur hjärnkollsförrådet drogs vinnarna i dagens lotterier och en trevlig eftermiddag var till ända.