2015-05-14 06:00

2015-05-15 11:50

Berättar om resor till Nerja

ARVIKA

Bruno Hultstrand, Aktivitetspulsen4u och Jimmy Lind, JL Hälsoterapeut och personlig tränare kommer att arrangera nya temaresor till Spanien i november och januari och den som är intresserad av att veta mer om dessa kan bege sig till IOGT-NTO:s lokaler på lördag.

Arvikaresenärer från en tidigare resa till Nerja i Spanien finns med och berättar om sina upplevelser från vandringar och andra äventyr och det kommer också att visas bilder.

Även under de nu planerade resorna kommer fokus att ligga på upplevelser och mycket natur, och under vandringarna kommer vi att berätta en del historia. Malaga kommer finnas som möjligt resmål under en av dagarna med mer kulturella inslag. Men resenärerna har också möjlighet att själv påverka sin resa.

Två föreläsningar ges under lördagseftermiddagen.

Arvikaresenärer från en tidigare resa till Nerja i Spanien finns med och berättar om sina upplevelser från vandringar och andra äventyr och det kommer också att visas bilder.

Även under de nu planerade resorna kommer fokus att ligga på upplevelser och mycket natur, och under vandringarna kommer vi att berätta en del historia. Malaga kommer finnas som möjligt resmål under en av dagarna med mer kulturella inslag. Men resenärerna har också möjlighet att själv påverka sin resa.

Två föreläsningar ges under lördagseftermiddagen.