2015-04-08 08:30

2015-04-08 08:30

Tipspromenad om klimatfrågor

EDANE: Livsloppet

Ett 60-tal personer, både vuxna och barn gick ”Livsloppet”, en tipspromenad om miljö och klimatfrågor, i Edane.

Starten var utanför ICA och målgång vid Edane kapell där det grillades och serverades korv med bröd, kaffe och hembakat bröd. Samudra Olsson demonstrerade och sålde Rättvisemärkta varor inne i kapellet. Där kunde man också sitta och prata och fika. Dit kom människor som varit mycket i kapellet men även de som aldrig varit inne. Det var Svenska kyrkan i Brunskog som arrangerade Livsloppet som en del i Fastekampanjen ”Utrota hungern”. Vinster och mat var skänkta av företagare och privatpersoner i bygden.

Starten var utanför ICA och målgång vid Edane kapell där det grillades och serverades korv med bröd, kaffe och hembakat bröd. Samudra Olsson demonstrerade och sålde Rättvisemärkta varor inne i kapellet. Där kunde man också sitta och prata och fika. Dit kom människor som varit mycket i kapellet men även de som aldrig varit inne. Det var Svenska kyrkan i Brunskog som arrangerade Livsloppet som en del i Fastekampanjen ”Utrota hungern”. Vinster och mat var skänkta av företagare och privatpersoner i bygden.