2018-09-14 06:00

2018-09-14 10:10

H&M Home öppnar i shoppingcentret

CHARLOTTENBERG: Populär inredningsbutik till Charlottenberg

I höst öppnar H&M Home i Charlottenbergs shoppingcenter.
– Vi är jätteglada att de kommer till oss, säger centrumchefen Madeleine Ward.

Hennes & Mauritz expanderar i Charlottenberg. Klädbutiken finns redan i Charlottenbergs shoppingcenter, men nu kommer också inredningskonceptet H&M Home till centret.

Invigning av Home-butiken planeras ske på Black Friday som i år inträffar fredagen den 23 november.

När H&M Home öppnade i Karlstad för något år sedan var det den 18:e i Sverige. Efter det har H&M Home etablerat sig runt om i Sverige, och nu har alltså turen kommit till Charlottenberg. Butiken erbjuder hemtextilier och inredningsdetaljer. Kollektionerna är indelade i olika koncept och rum, exempelvis vardagsrum, sovrum, badrum och kök.

– De har ett väldigt bra sortiment, allt från sängkläder till ljus, kuddar, gardiner och handdukar. H&M öppnar många Homebutiker runt om i Sverige nu, det är ett bra komplement till deras klädbutik. Och vi önskar den branschen i shoppingcentret. Det breddar vårt sortiment, så vi är jätteglada att de kommer till oss, säger Madeleine Ward som är centrumchef på Charlottenbergs shoppingcenter.

H&M håller just nu på att bygga om. Både H&M och Gottebiten tar ytor i anspråk av Skopunkten som bytt lokaler i shoppingcentret. Den nya, utökade delen av H&M öppnar nu på måndag. Därefter öppnar H&M Home alltså i november.

– Det blir jättebra, säger Madeleine Ward.

Hennes & Mauritz expanderar i Charlottenberg. Klädbutiken finns redan i Charlottenbergs shoppingcenter, men nu kommer också inredningskonceptet H&M Home till centret.

Invigning av Home-butiken planeras ske på Black Friday som i år inträffar fredagen den 23 november.

När H&M Home öppnade i Karlstad för något år sedan var det den 18:e i Sverige. Efter det har H&M Home etablerat sig runt om i Sverige, och nu har alltså turen kommit till Charlottenberg. Butiken erbjuder hemtextilier och inredningsdetaljer. Kollektionerna är indelade i olika koncept och rum, exempelvis vardagsrum, sovrum, badrum och kök.

– De har ett väldigt bra sortiment, allt från sängkläder till ljus, kuddar, gardiner och handdukar. H&M öppnar många Homebutiker runt om i Sverige nu, det är ett bra komplement till deras klädbutik. Och vi önskar den branschen i shoppingcentret. Det breddar vårt sortiment, så vi är jätteglada att de kommer till oss, säger Madeleine Ward som är centrumchef på Charlottenbergs shoppingcenter.

H&M håller just nu på att bygga om. Både H&M och Gottebiten tar ytor i anspråk av Skopunkten som bytt lokaler i shoppingcentret. Den nya, utökade delen av H&M öppnar nu på måndag. Därefter öppnar H&M Home alltså i november.

– Det blir jättebra, säger Madeleine Ward.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.