2018-08-10 06:00

2018-08-10 06:00

Glasstemat är avgjort

SOMMARBILDEN: Sjunde av åttonde deltävlingen avgjord

Sommarbilden närmar sig sitt slut och nu har den näst sista deltävlingen avgjorts.

Titti Modh heter fotografen som tar hem den näst sista deltävlingen i Sommarbilden. Fotot på Tittis barnbarn Milja som vräker i sig glass fick juryns gillande denna vecka.

Under åtta veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland. De åtta veckosegrarna tävlar om fina fotopriser. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

Den gångna veckan var temat glass. Nästa vecka är sista deltävlingen och då är temat lek.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2018 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 24 augusti blir det stor final, då de åtta veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2018. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till nästa etapp ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 14 augusti. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 29 juni till den 17 augusti.

Fredagen den 24 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

Titti Modh heter fotografen som tar hem den näst sista deltävlingen i Sommarbilden. Fotot på Tittis barnbarn Milja som vräker i sig glass fick juryns gillande denna vecka.

Under åtta veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland. De åtta veckosegrarna tävlar om fina fotopriser. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

Den gångna veckan var temat glass. Nästa vecka är sista deltävlingen och då är temat lek.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2018 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 24 augusti blir det stor final, då de åtta veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2018. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till nästa etapp ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 14 augusti. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 29 juni till den 17 augusti.

Fredagen den 24 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.