2018-07-12 16:10

2018-07-12 16:30

Båtkrasch i hamnen – man föll i vattnet

ARVIKA

En man som hade varit ute och fiskat trillade i vattnet från sin båt i närheten av Arvika hamn vid 15.30 på torsdagen.

När mannen närmade sig land efter fisketuren gick båtens styrvajer av och båten började kränga i vågorna så pass mycket att mannen föll i vattnet. Han lyckades simma i land för egen maskin, enligt räddningstjänsten.

– Det blev inga personskador och det fanns inte mycket att göra för oss på platsen, säger Lars-Erik Karlsson, räddningschef i beredskap.

Båten fortsatte i hög hastighet in mot land, men på stranden vid Arvika hamn tog det stopp.

Mannen omhändertogs sedan av polisen, misstänkt för att ha varit drogpåverkad under båtturen.

När mannen närmade sig land efter fisketuren gick båtens styrvajer av och båten började kränga i vågorna så pass mycket att mannen föll i vattnet. Han lyckades simma i land för egen maskin, enligt räddningstjänsten.

– Det blev inga personskador och det fanns inte mycket att göra för oss på platsen, säger Lars-Erik Karlsson, räddningschef i beredskap.

Båten fortsatte i hög hastighet in mot land, men på stranden vid Arvika hamn tog det stopp.

Mannen omhändertogs sedan av polisen, misstänkt för att ha varit drogpåverkad under båtturen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.