2018-06-14 17:50

2018-06-14 19:39

Två till sjukhus efter frontalkrock

ARVIKA

(UPPDATERAD) Två personer fick föras till sjukhus efter att två bilar kolliderat vid Rudsgården mellan Koppom och Åmotfors på torsdagseftermiddagen.

– Det rörde sig om en frontalkrock. En person satt kvar i en av bilarna när vi kom fram. Den personen är skadad, men hur allvarligt kan jag inte uttala mig om. Personen som färdades in den andra bilen var uppe och gick efter olyckan, säger Johnny Hjalmarsson vid räddningstjänsten Arvika.

Enligt polisen ska bägge personerna ha varit vid medvetande efter olyckan.

Länsväg 177 mellan Koppom och Åmotfors stängdes av i samband med räddningsarbetet.  På torsdagskvällen meddelade polisen att en man i 50-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri i samband med olyckan.

– Det rörde sig om en frontalkrock. En person satt kvar i en av bilarna när vi kom fram. Den personen är skadad, men hur allvarligt kan jag inte uttala mig om. Personen som färdades in den andra bilen var uppe och gick efter olyckan, säger Johnny Hjalmarsson vid räddningstjänsten Arvika.

Enligt polisen ska bägge personerna ha varit vid medvetande efter olyckan.

Länsväg 177 mellan Koppom och Åmotfors stängdes av i samband med räddningsarbetet.  På torsdagskvällen meddelade polisen att en man i 50-årsåldern misstänks för grovt rattfylleri i samband med olyckan.

Till händelsekartan

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.