2018-06-13 13:35

2018-06-13 13:36

Krog för populär

ARVIKA

Det ska inte ha varit första gången som en populär krog i Arvika hade gott om gäster.

När polisen var där och kontrollerade en helg i början på juni var stället också välbesökt. Det var, enligt polispatrullen, runt hundra personer fler på plats än de tusen restaurangen har tillstånd att ta emot.

En polisanmälan om brott mot speciallagstiftning är upprättad, någon som i förlängningen kan hota mot krogens serveringstilstånd.

 

När polisen var där och kontrollerade en helg i början på juni var stället också välbesökt. Det var, enligt polispatrullen, runt hundra personer fler på plats än de tusen restaurangen har tillstånd att ta emot.

En polisanmälan om brott mot speciallagstiftning är upprättad, någon som i förlängningen kan hota mot krogens serveringstilstånd.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.