2018-03-14 08:06

2018-03-14 08:54

Kvinna påkörd av personbil

ARVIKA

(UPPDATERAD) En kvinna blev strax före klockan 08.00 på onsdagsmorgonen påkörd av en personbil i korsningen Järnvägsgatan/Hamngatan i Arvika.

– Kvinnan kom gående på Järnvägsgatan när hon blev påkörd. Hon ska ha fått en smäll i huvudet och slagit i höften. Hon fördes med ambulans till sjukhuset i Arvika, berättar Lars-Erik Karlsson, räddningschef i beredskap.

Enligt polisen ska kvinnan ha varit vid medvetande efter olyckan. Föraren ska ha hänvisat till den lågt stående solen som orsak till olyckan.

– Kvinnan kom gående på Järnvägsgatan när hon blev påkörd. Hon ska ha fått en smäll i huvudet och slagit i höften. Hon fördes med ambulans till sjukhuset i Arvika, berättar Lars-Erik Karlsson, räddningschef i beredskap.

Enligt polisen ska kvinnan ha varit vid medvetande efter olyckan. Föraren ska ha hänvisat till den lågt stående solen som orsak till olyckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.