2017-10-10 19:32

2017-10-10 19:32

Lärarna har tappat tron på förbättring

SULVIK: Barnen jublar men lärarna är oroliga

Politikerna säger att de tänker bevara Sulviks skola. Då kan man tänka sig att personalen där är glada? Nej, inte direkt. Lärarna vill framför allt ha bra förutsättningar för undervisning – i Sulvik eller Jössefors spelar dem ingen roll. När det gäller Sulviks skolas framtid är de inte särskilt optimistiska.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto