2017-08-11 06:00

2017-08-11 06:00

Rofylld bild vann juryns gillande

SOMMARBILDEN: Tema Frihet

Susann Palm tar hem seger i den näst sista deltävlingen i Sommarbilden med en härlig bild på en ensam man i båt. Nu har ni bara en chans kvar att vara med och tävla om fina fotopriser. Nu ska ni skicka in bilder på temat Kultur!

Under nio veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland med start fredagen den 23 juni. De nio veckosegrarna tävlar sedan om fina fotopriser. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

Förra veckan var frihet temat. I den nionde och sista veckan är temat Kultur.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2017 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 25 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2017. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till nästa etapp ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 15 augusti. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 23 juni till den 18 augusti.

Fredagen den 25 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

Under nio veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland med start fredagen den 23 juni. De nio veckosegrarna tävlar sedan om fina fotopriser. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

Förra veckan var frihet temat. I den nionde och sista veckan är temat Kultur.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2017 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 25 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2017. Vinnaren belönas med fina fotopriser.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till nästa etapp ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 15 augusti. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 23 juni till den 18 augusti.

Fredagen den 25 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.