2017-06-19 13:34

2017-06-19 13:34

Somnade ifrån matlagning – polisanmäls

ARVIKA

En man i 40-årsåldern har polisanmälts för allmänfarlig vårdslöshet efter rökutveckling i en lägenhet i Arvika.

Händelsen inträffade under natten till söndag. Enligt polisanmälan hade mannen, efter en utekväll, blivit ”sugen på chicken nuggets” och gett sig i kast med matlagning. Under tiden hann dock mannen somna. Han väcktes av brandvarnaren som signalerade för rökutveckling.

Polis och brandkår larmades till platsen. Huruvida det blev några skador i lägenheten är oklart.

Händelsen inträffade under natten till söndag. Enligt polisanmälan hade mannen, efter en utekväll, blivit ”sugen på chicken nuggets” och gett sig i kast med matlagning. Under tiden hann dock mannen somna. Han väcktes av brandvarnaren som signalerade för rökutveckling.

Polis och brandkår larmades till platsen. Huruvida det blev några skador i lägenheten är oklart.