2017-03-19 20:22

2017-03-19 20:22

Man anhållen – misstänks för stöld

ARVIKA

En man sitter anhållen misstänkt för stöld och drograttfylleri.

Det var på söndagseftermiddagen som polisen stoppade mannen i en personbil i centrala Arvika. Mannen visade tecken på att vara påverkad och polisen gjorde en husrannsakan i bilen. Då hittades en väska med verktyg som polisen misstänker vara stöldgods. Mannen greps och anhölls senare.

Mannen, som är i 50-årsåldern, är sedan tidigare känd av polisen.

Det var på söndagseftermiddagen som polisen stoppade mannen i en personbil i centrala Arvika. Mannen visade tecken på att vara påverkad och polisen gjorde en husrannsakan i bilen. Då hittades en väska med verktyg som polisen misstänker vara stöldgods. Mannen greps och anhölls senare.

Mannen, som är i 50-årsåldern, är sedan tidigare känd av polisen.