2017-01-24 09:54

2017-01-24 09:54

Johan Chytraeus till östra Ukraina

KIEV: Från en konflikthärd till en annan

Utlandsplacerade Arvikabon Johan Chytraeus har fått nytt jobb.

Han går från uppdraget som andresekreterare vid Sveriges ambassad i Afghanistan till jobbet som fredsobservatör för OSCE i den krigsdrabbade delen av östra Ukraina. Chytraeus har arbetat utomlands i konfliktområden de senaste sju åren. Chytraeus vill vänta med närmare kommentarer runt sitt nya jobb tills han blivit varm i kläderna på sin nya post.

Han går från uppdraget som andresekreterare vid Sveriges ambassad i Afghanistan till jobbet som fredsobservatör för OSCE i den krigsdrabbade delen av östra Ukraina. Chytraeus har arbetat utomlands i konfliktområden de senaste sju åren. Chytraeus vill vänta med närmare kommentarer runt sitt nya jobb tills han blivit varm i kläderna på sin nya post.