2016-12-08 09:45

2016-12-08 09:45

Man hotade sin fru med köttyxa

ARVIKA

En man i 70-årsåldern från en ort utanför Arvika döms till ett års fängelse för grov kvinnofridskränkning.

Mannen ska ha slagit och hotat sin hustru vid ett flertal tillfällen. Mannen ska ha slagit henne med kryckor och stavar samt vid ett tillfälle tagit stryptag om hennes hals. En gång dödshotade han sin hustru med en köttyxa.

Mannen ska också betala ett skadestånd på 60 000 kronor till kvinnan samt betala en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden.

Mannen ska ha slagit och hotat sin hustru vid ett flertal tillfällen. Mannen ska ha slagit henne med kryckor och stavar samt vid ett tillfälle tagit stryptag om hennes hals. En gång dödshotade han sin hustru med en köttyxa.

Mannen ska också betala ett skadestånd på 60 000 kronor till kvinnan samt betala en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden.