2016-10-10 17:54

2016-10-10 19:00

Kollision söder om Koppom

KOPPOM

(UPPDATERAD 18.50) En trafikolycka inträffade vid 17.45-tiden på måndagseftermiddagen vid Hajom strax söder om Arvika.

Enligt polisen är det en personbil och traktor som har kolliderat.

Räddningstjänstens styrka i Koppom var snabbt på plats liksom ambulans.

Enligt polisen inträffade olyckan när föraren av traktorn tog ut svängen till vänster för att svänga av till höger. Personbilen körde då om på höger sida och kolliderade med traktorn varpå bilen kastades ned i diket. Kvinnan som körde bilen är förd till Arvika sjukhus med lindriga skador.

Enligt polisen är det en personbil och traktor som har kolliderat.

Räddningstjänstens styrka i Koppom var snabbt på plats liksom ambulans.

Enligt polisen inträffade olyckan när föraren av traktorn tog ut svängen till vänster för att svänga av till höger. Personbilen körde då om på höger sida och kolliderade med traktorn varpå bilen kastades ned i diket. Kvinnan som körde bilen är förd till Arvika sjukhus med lindriga skador.