2016-09-09 14:16

2016-09-09 14:16

Inbrottstjuv blev avbruten

ARVIKA

En tjuv blev avbruten under pågående inbrottsförsök i en bil i Arvika under natten till torsdagen.

Det var några boende på Kastanjegatan som tidigt på morgonen hörde ljud ute från gatan. När de tittade ut såg de en person som höll på att bryta sig in i en bil. Tjuven insåg att han var iakttagen och lämnade platsen på en moped med oförrättat ärende.

Det var några boende på Kastanjegatan som tidigt på morgonen hörde ljud ute från gatan. När de tittade ut såg de en person som höll på att bryta sig in i en bil. Tjuven insåg att han var iakttagen och lämnade platsen på en moped med oförrättat ärende.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.