2016-09-09 10:00

2016-09-09 10:00

Arvika Kanotcenter kan få Stora Turismpriset

VINSTCHANS

Arvika Kanotcenter är en av 15 nominerade till Stora Turismpriset 2016.

– Det kom som en chock och var väldigt oväntat. Jag är superglad och superstolt, för mig är nomineringen priset. Jag var supernöjd i fjol över att få Värmlands turistpris, och nu kommer detta, säger Luc Dudeman, ägare till Arvika kanot och turistcenter.

Andra nominerade är bland annat Skansen och Gotlands museum. Vinnaren utses den 18 oktober. Priset på 100 000 kronor delas ut genom Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism för 23:e gången i år. Prisutdelare är närings- och innovationsminister Mikael Damberg.

– Det kom som en chock och var väldigt oväntat. Jag är superglad och superstolt, för mig är nomineringen priset. Jag var supernöjd i fjol över att få Värmlands turistpris, och nu kommer detta, säger Luc Dudeman, ägare till Arvika kanot och turistcenter.

Andra nominerade är bland annat Skansen och Gotlands museum. Vinnaren utses den 18 oktober. Priset på 100 000 kronor delas ut genom Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism för 23:e gången i år. Prisutdelare är närings- och innovationsminister Mikael Damberg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.