2016-09-08 19:29

2016-09-08 19:29

Fint pris till Arvikaläkare

ARVIKA: Positiva nyheter för Arvika sjukhus

Ännu fler positiva nyheter för Arvika sjukhus.
Kaj Eman tilldelas priset Årets AT-handledare.

I onsdagstidningen rapporterade AN att Arvika sjukhus på två år klättrat från sista till andra plats i SYLF:s AT-ranking.

Nu kommer fler positiva nyheter.

Studierektorn Kaj Eman tilldelas priset Årets AT-handledare. Det är Läkarförbundet som delar ut priset och det baseras på nomineringar från SYLF. Det är AT-läkare i Värmland som har nominerat Kaj Eman.

Han får priset med motiveringen: ”Kaj har med stor entusiasm och energi lyft AT-utbildningen i Arvika. På ett strukturerat och proffsigt sätt har han förbättrat utbildningen på flera punkter och visat att han bryr sig och finns till hands för AT-läkarna när de behöver honom. Genom sin transparens, öppenhet och goda hjärta har han skapat en god gemenskap och sammanhörighet.”

En annan som motiverade Kaj skriver så här: ”Jag känner mig trygg på min arbetsplatts tack vare Kaj Eman då jag vet att jag kan alltid vända mig till honom oavsett frågan det gäller man blir alltid trevligt bemött och även en lösning på alla problem.

I onsdagstidningen rapporterade AN att Arvika sjukhus på två år klättrat från sista till andra plats i SYLF:s AT-ranking.

Nu kommer fler positiva nyheter.

Studierektorn Kaj Eman tilldelas priset Årets AT-handledare. Det är Läkarförbundet som delar ut priset och det baseras på nomineringar från SYLF. Det är AT-läkare i Värmland som har nominerat Kaj Eman.

Han får priset med motiveringen: ”Kaj har med stor entusiasm och energi lyft AT-utbildningen i Arvika. På ett strukturerat och proffsigt sätt har han förbättrat utbildningen på flera punkter och visat att han bryr sig och finns till hands för AT-läkarna när de behöver honom. Genom sin transparens, öppenhet och goda hjärta har han skapat en god gemenskap och sammanhörighet.”

En annan som motiverade Kaj skriver så här: ”Jag känner mig trygg på min arbetsplatts tack vare Kaj Eman då jag vet att jag kan alltid vända mig till honom oavsett frågan det gäller man blir alltid trevligt bemött och även en lösning på alla problem.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.