2016-08-03 18:48

2016-09-23 15:09

Musikgala för MS – sjuka

ARVIKA

För sjätte året i rad arrangeras Rock- och bluesgalan till förmån för forskning om sjukdomen MS – multipel skleros.

Det är eldsjälen och musikern Göte Persson som står bakom arrangemanget, som görs möjligt tack vare Olssons Brygga, Konsum Värmland och Neuroförbundet. Galan hålls på Olssons brygga i Arvika lördagen den 13 augusti. Precis som tidigare år så går entréavgiften oavkortat till forskningen kring MS och det utlovas en helkväll tillsammans med banden Saffire, T-Bers & the Duke och Pink Furtan.

Det är eldsjälen och musikern Göte Persson som står bakom arrangemanget, som görs möjligt tack vare Olssons Brygga, Konsum Värmland och Neuroförbundet. Galan hålls på Olssons brygga i Arvika lördagen den 13 augusti. Precis som tidigare år så går entréavgiften oavkortat till forskningen kring MS och det utlovas en helkväll tillsammans med banden Saffire, T-Bers & the Duke och Pink Furtan.