2016-08-03 20:44

2016-08-03 21:02

Körde omkull med fyrhjuling

KILA

Vid 20.30-tiden på onsdagskvällen körde en person omkull med fyrhjuling i Kila.

– Det är en liten kille som voltat med fyrhjuling i samband med att han och några andra åkte på ett gärde. Efter omständigheterna verkar det gått bra men vi misstänker att han ådragit sig ett nyckelbensbrott, säger Mats Ahlstrand, räddningsledare i Säffle.

På grund av att den ambulans som skulle fraktat pojken krockat med ett rådjur fick det i stället bli färd med ambulanshelikopter till Centralsjukhuset i Karlstad.

– Det blev enklaste lösningen, sa Mats Ahlstrand.

 

– Det är en liten kille som voltat med fyrhjuling i samband med att han och några andra åkte på ett gärde. Efter omständigheterna verkar det gått bra men vi misstänker att han ådragit sig ett nyckelbensbrott, säger Mats Ahlstrand, räddningsledare i Säffle.

På grund av att den ambulans som skulle fraktat pojken krockat med ett rådjur fick det i stället bli färd med ambulanshelikopter till Centralsjukhuset i Karlstad.

– Det blev enklaste lösningen, sa Mats Ahlstrand.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.