2016-08-02 17:21

2016-08-02 17:21

Två män åtalas

ARVIKA

Två män åtalas för två försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Männen, som båda är i 20-årsåldern, ska i mitten på juli ha försökt stjäla två bilar i centrala Arvika. Bilen fick skador. De lyckades inte men bilarna fick skador.

Båda männen förnekar brott men det finns flera vittnen.

Den ena mannen åtalas också för en rad andra brott, bland annat flera fall av häleri och ett fall av grov stöld. Mannen ska bland annat ha stulit ett flertal mobiltelefoner, en grill, en jacka, flera lampor och en resväska.

Männen, som båda är i 20-årsåldern, ska i mitten på juli ha försökt stjäla två bilar i centrala Arvika. Bilen fick skador. De lyckades inte men bilarna fick skador.

Båda männen förnekar brott men det finns flera vittnen.

Den ena mannen åtalas också för en rad andra brott, bland annat flera fall av häleri och ett fall av grov stöld. Mannen ska bland annat ha stulit ett flertal mobiltelefoner, en grill, en jacka, flera lampor och en resväska.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.